Friday, November 2, 2007

以 前.. 现 在

看 回 以 前 的 毕 业照 ,
小 学 的 毕 业 典 礼 是 最 隆 重 的 !
包 罗 万 象 的 节 目...
而 且 毕 业 生 还 要 上 台 表 演..
我 好 想 念 恳 亲 会 喔~
一 旦 上 了 中 学,
“毕 业” 这 两 个 字 好 像 没 有 特 别 的 意 义 了,
在2005 年, 学 校 为 我 们 举 行 了 欢 送 会..
看 者 老 师 们 哭 得 稀 里 哗 啦 的..
心 里 总 是 觉 得 有 点 怪 怪 的...
那.. 应 该 是 舍 不 得 吧...
嗯... 还 有一 丝 丝 的 感 动..

但 是, 今 年 的 毕 业 典 礼 是 最 差 尽 的...
同 学 们 听 见 老 师 们 要 在 拜 三给 我 们 祝 福 , 便 集 体 不 去 学 校!
他 们 很 神 吧!
但 是, 祝 福 会 办 不 成..
所 以我 没 有 机 会 向 老 师 们 正 式 地 道 别...
这 应 该 是 遗 憾 吧!
最 可 悲 的 事,
为 了 准 备 考 试, 我 班 的 同 学 决 定 集 体 旷 课 !
老 师 们 应 该 被 我 们 气 坏 了 吧 !
唉... 我 们 这 班 不 懂 感 恩 的 家 伙..

once again..
genieve congrats !
to my 6th formers frens ...all the best! stpm is 2 weeks away and let us work hard together !!
to those who are taking their final exam and a-level exam..good luck !!
let's go lepak together after our exam!
to beatrice..u r coming back very soon and u better plan something..we can go out right after 4/12 =)

take care

4 comments:

genieve said...

thank you xinhui! haha..i think u wished me the most! im so happy!

and im jealous of beat beat coz she is going home so early..

iuhnix said...

hahaa..no prob girl !

caesium-137 said...

Haiz, I think not much ppl would go 2 sch in this critical period. All feel more comfortable and I think they can study better n more at their home. Sometimes "M's" sch r jux nth 2 do, wasting students' time 2 do "majlis restu". They think all of us dun hv our "own god n own beliefs" to finish n undergo d exam. We also 集体旷课。All d while also teachers din enter class.

sorry 4 d long comment.同感深受。

IuhniX said...

ahha..no worries